Handicamper actie

Stichting Tanika gaat voor een Aangepaste Gehandicapten Camper! Help mee dit doel te bereiken.

Deze camper zal weer vrijheid geven aan Tanika en  jongeren in haar situatie. U kunt zich voorstellen dat na jaren alleen in bed in huis te liggen, deze jonge mensen geweldig blij zullen zijn eindelijk weg te kunnen en meer te kunnen zien/ervaren dan hun kleine dagelijkse wereldje in en om hun bed. HELP ONS EN DONEER VOOR DEZE PRACHTIGE KANS! Geld en hulp is nodig voor:

• Aanschaf door de Stichting van de  Camper voor Gehandicapten.
  • Extra aanpassingen aan de camper ( tillift, deuraanpassing voor bed-rolstoelen etc.)
  • Reclame.
  • Onderhoudskosten (Vervanging onderdelen, gordijnen, hoorramen etc., service beurten, toekomstige kosten als banden vervangen etc.)
  • Vaste/variabele lasten (APK Keuring, RDW, ANWB lidmaatschap, ontheffingen, tol- en brug-gelden etc. brandstof, verzekering)
  • Schoonmaakkosten en/of vrijwilligsters hiervoor en sponsor voor vrachtwagen wasstraat abonnement.
  • Stalling voor Aangepaste Gehandicapten Camper.
  • Vrijwilligers zoals chauffeurs(begeleiders) en verpleegkundigen voor de reizen.
  • Vrijwilligers voor de organisatie.
  • Middelen en mensen voor promotietoer Stichting Tanika.
  • Camping kosten zoals stageld en stroom etc..
  • Sponsors die een goede kwaliteit (wasbare) dekbedden en hoofdkussens leveren en dekbedovertrekken, handdoeken, drank en etenswaren etc..

IDEAL Doneer direct €10,- Hoger bedrag? Klik hier

Stichting Tanika Camper